:: سیگار در دانشگاه های کالیفرنیا ممنوع شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۱/۹ |

سیگار در دانشگاه های کالیفرنیا ممنوع شد

دانشکده های دولتی در ایالت کالیفرنیای آمریکا استعمال دخانیات را ممنوع کردند و امیدوارند که با این اقدام سلامت دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه ها را بهبود دهند .

بنابر گزارش خبرگزاری ها ، دانشگاه های کالیفرنیا و سایر دانشکده های وابسته به دولت در ایالت کالیفرنیا اقداماتی را به کار بسته اند تا به واسطه آن استعمال دخانیات در این دانشگاه ها ریشه کن شود .

برخی دانشگاه ها در حال حاضر سیاست های اجباری اتخاذ کرده اند که طی آن دانشگاه ها عاری از دخانیات شده اند . از سوی دیگر سایر دانشگاه ها نیز قصد دارند از ابتدای سال تحصیلی آینده به جمع بیش از 1100دانشگاه آمریکایی بپیوندند که استعمال دخانیات در آنها ممنوع است.

کارکنان دانشگاه دولتی «سندیگو» نیز در حال جمع آوری زیر سیگاری ها از مکان هایی که مخصوص دانشجویان سیگاری تعیین شده بود هستند تا خود را آماده اجرای قانون جدید منع استعمال دخانیات در این دانشگاه کنند که از چهارشنبه در این دانشگاه اجرایی می شود .

مسئولان این دانشگاه اعلام کردند یک پایگاه اینترنتی اطلاع رسانی درباره مقررات جدید راه اندازی کرده اند .

به گزارش خبرگزاری ها به نقل از پایگاه اینترنتی یونیورسیتیزنیوز ، دانشگاه کالیفرنیای لس آنجلس ( ucla ) که از ماه آوریل کشیدن سیگار و جویدن آدامس های محتوی تنباکو در آن ممنوع شده تنها 8 درصد دانشجوی سیگاری دارد که این رقم در مقاسیه با سایر دانشگاه های سراسر آمریکا تقریبا نصف است .

دفعات مشاهده: 2362 بار   |   دفعات چاپ: 523 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 18 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.272 seconds with 1161 queries by yektaweb 3504