:: اطلاعیه اسکان تابستان کارشناسی 91 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۳ |

برنامه اسکان دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۱ (پسر)

دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۱ که پروژه پایانی یا کارآموزی شهر تهران دارند و متقاضی اسکان تابستان هستند  می توانند در خوابگاه باقری اسکان بگیرند لذا لازم است طبق زمانبندی ذیل مراجعه فرمایند:

۱-    تحویل فرم تقاضای خوابگاه ، پرداخت اجاره بهای تابستان و دریافت معرفینامه :

از ساعت ۸:۳۰  الی ۱۲:۳۰  و ۱۳:۳۰  الی ۱۶ از تاریخ ۹۶/۴/۱۸  لغایت ۹۶/۴/۲۰ به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها خوابگاه مراجعه نمایند.

۲-    زمان مراجعه به خوابگاه جهت اسکان و تحویل فرم به مسئول خوابگاه از تاریخ ۹۶/۴/۱۸ لغایت ۹۶/۴/۲۰   ساعت ۸ تا ۱۱ صبح

۳-    دانشجویان که در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ در خوابگاهی به غیر از باقری اسکان داشته اند لازم است نسبت به دریافت برگه تخلیه از مسئول خوابگاه اقدام نمایند.

اسکان تابستان از ۹۶/۴/۱۵  لغایت ۹۶/۶/۱۵  می باشد

دفعات مشاهده: 211 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.232 seconds with 1098 queries by yektaweb 3455