:: کارشناسی روزانه ورودی سال ۹۷-۹۶ متقاضی خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۵ |

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی روزانه ورودی سال تحصیلی ۹۷-۹۶ متقاضی خوابگاه

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و قبولی دانشجویان گرامی در دانشگاه علم و صنعت ایران شرایط و نحوه پذیرش برای متقاضیان خوابگاه که محل سکونت آنها استانهای تهران و البرز نمی باشد بشرح ذیل اعلام می گردد:

الف – نحوه گزینش دانشجویان:

ملاک محل سکونت دانشجو آدرس و سوابق تحصیلی اعلام شده از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور می باشد.

ب -  انتساب اتاق:

تعیین شماره اتاق برای متقاضیان در اردوی معارفه خواهد بود.

تذکر: با توجه به این موضوع که ظرفیت اتاق های خوابگاه پسران ۴ نفر می باشد این عزیزان می بایست برای خود ۳ هم اتاقی تعیین نموده و در اردو یک لیست چهار نفره جهت اسکان به قسمت مربوطه ارائه نمایند.

تذکر: دانشجویان محترم توجه داشته باشند حتماً بایستی برگه تمامی اعضای اتاق به مسئول خوابگاه تحویل گردد.

•   پس از اردو دانشجویان خوابگاهی با اتوبوس به محل خوابگاه منتقل می شوند.

ج- محل اسکان دانشجویان:

•    برادران : خوابگاه حکیمیه: تهرانپارس - حکیمیه - خیابان سازمان آب - ۱۵ متری مقدس - پلاک ۲
•    خواهران: خوابگاه خواهران واقع در ضلع جنوب شرقی پردیس مرکزی دانشگاه

**تذکر:  با توجه به لزوم انجام مراحل اداری دانشجویان محترم  به صورت موقت تا تاریخ ۹۶/۷/۱ در خوابگاه مهمان خواهند بود. دانشجویان موظف می باشند از تاریخ ۹۶/۷/۱ لغایت ۹۶/۷/۵  جهت انجام مراحل اداری ثبت نام به واحد اسکان مدیریت امورخوابگاه های دانشگاه مراجعه نمایند.

د-  نحوه تحویل مدارک :

•  طبق قوانین صندوق رفاه، دانشجویان می¬بایست مبلغ هشتصد هزار ریال به عنوان ودیعه پرداخت نمایند.
•  متقاضیان در تمامی طول تحصیل برای استفاده از خوابگاه ملزم به پرداخت اجاره بهای خوابگاه دانشجویی در ابتدای ترم در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://bp.swf.ir می باشند. (برای اولین مراجعه به سامانه نام کاربری و کلمه عبور کدملی با خط فاصله می باشد) بدیهی است دانشجویان محترمی که اجاره خوابگاه پرداخت ننمایند نمی توانند از مزایای رفاهی استفاده نمایند.

تذکر: دانشجویان جهت پرداخت اجاره بهای نیمسال اول ۹۷-۹۶ خوابگاه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان و پرداخت ودیعه خوابگاه لازم است  هنگام مراجعه به واحد اسکان مدیریت امورخوابگاهها یک عدد کارت بانکی که دارای رمز دوم و حداقل مبلغ سه میلیون ریال موجودی است همراه داشته باشند.

•    سنوات استفاده از خوابگاه برای دانشجویان کارشناسی از بدو ورود ۸ نیمسال است.
•    پس از پرداخت اجاره بها امکان عودت مبالغ وجود ندارد.
•    جهت استفاده از خوابگاه دانشجویان لازم است تمامی وسایل شخصی اعم از وسایل خواب (تشک، بالش ، پتو، ملحفه) ، ظروف و ... را همراه داشته باشند.
•    در روز ثبت نام وسایل دانشجویان خوابگاهی تحویل گرفته شده و پس از اردوی معارفه در محل خوابگاه به آنها تحویل خواهد شد(لازم است وسایل مورد نیاز ثبت نام و اردوی معارفه از این وسایل جدا شده باشند).

دفعات مشاهده: 1863 بار   |   دفعات چاپ: 244 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 3741