:: فراخوان مسابقه طراحی حوزه مدیریت امور خوابگاهها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۰ |
فراخوان مسابقه طراحی حوزه مدیریت امور خوابگاهها

مدیریت امور خوابگاهها در نظر دارد به منظور بهبود فضاهای عمومی با رویکرد ارتقای خدمات رفاهی و بصری خوابگاه دختران به برگزاری فراخوان عمومی مسابقه طراحی براساس آیین نامه ی جامع برگزاری مسابقات معماری و شهرسازی و با هدف نیل به طرح ها ، ایده های کاربردی ، قابل اجرا از لحاظ اصول معماری، فنی و عمرانی و دستیابی به تفکرات خلاقانه و نو و ایجاد آثار رفاهی ،فرهنگی و هنری ارزنده و ماندگار دانشجویی، از طریق ایجاد رقابت سالم و سازنده دانشجویی اقدام نماید.

اهداف طرح:

افزایش کیفیت فضاهایی عمومی خوابگاه از طریق ارائه طرحی کاربردی با نگاهی نوآورانه و خلاق با در نظر گرفتن چشم اندازها و فضاهای موجود در خوابگاه دختران که پاسخگوی کارکردهای مختلف مورد انتظار از فضای مربوطه در خوابگاه باشد.

موضوع طرح:

۱.    طراحی فضای عمومی با کارکردهای دور هم نشینی و سالن تلویزیون در محوطه خوابگاه خواهران
۲.    محتوای طرح می بایست با سایر عناصر معماری و هویت بصری سایت پیشنهادی، تطابق و هماهنگی داشته و قابل اجرا باشد.
۳.    المانهای بکار رفته می بایست بصورت شیشه ای و با دید به اطراف باشند و قابلیت استتار از دید افرادیکه بصورت موقت در خوابگاه تردد می نمایند را نیز داشته باشد.

معیارهای ارزیابی:

-    استفاده بهینه یا ایجاد تغییرات در فضاهای موجود خوابگاه، مکان یابی و انتخاب محل مناسب بعنوان سایت پلان اجرای طرح
-    رعایت تناسبات و ترکیب بندی مطلوب و انعطاف پذیری خلاقانه طرح درتطابق و تناسب طرح با سایر عناصرمعماری سایت پلان انتخاب شده (حداقل مساحت۱۲ متر مربع)
-    تناسب با عملکرد و کارکردهای مورد انتظار (دور هم نشینی و سالن تلویزیون)
-    ایده و روند شکل گیری طرح، هندسه، مصالح و جزئیات موجود و قابلیت اجرایی شدن طرح
-    دلالت اقلیمی و فرهنگی (نگاهی نوآورانه) و در نظر گرفتن هویت فضا بعنوان خوابگاه دانشجویی
-    استحکام و ماندگاری طرح و قابلیت اجرا و عدم تحمیل هزینه های گزاف
-    در نظر گرفتن سیستم مناسب گرمایشی، سرمایشی نورپردازی مناسب در شب و روز در ارائه طرح
-    رعایت اصول بهینه سازی و مصرف انرژی براساس حداقل انرژی مصرفی

مدارک مورد نیاز و نحوه ارائه طرح:

– مدارک مورد نیاز باید با استفاده از نقشه های فنی، پرسپکتیو، رنگ ها، تصاویر سه بعدی رایانه ای و یا عکس ماکت و یا هر روش دیگری به معرفی طرح و ارتباط آن با زمینه و بستر طرح بپردازد.
–  ارائه حداکثر ۲ پوستر در ابعاد ۷۰*۱۰۰ سانتی متر حاوی همه نقشه ها، عکس ها و توضیحات لازم (کانسپت، فرآیند طراحی ونکات و سرلیستهای فنی ،مواد و مصالح پیشنهادی…) که می بایست بصورت فایل ارائه شود.
– عکس ها از زوایای مختلف طرح سه بعدی یا ماکت با جانمایی طرح در سایت پیشنهادی (نمای روبرو-نمای پشت-نماهای جانبی-نمای دید ناظر و پرنده در شب و روز) باشند، به نحوی که تمام ابعاد و زوایای اثر، رنگ و بافت آنها قابل مشاهده باشد.
– فایل حاوی پوسترها با فرمت JPEG

تذکر:

در صورت نیاز، ارانه جزئیات بیشتر (بیشتر از ۲ پوستر) بلامانع است.
روی هیچکدام از پوسترهای مسابقه نام ، لگو ، آرم و … طراح ذکر نشود. نام پروژه،اسامی تیم طراحی ، شماره تلفن فقط هنگام تحویل آثار در فرم موبوطه تحویل گردد. محل تحویل طرح ها نیز اداره ی امور خوابگاهها می باشد.
داوری و انتخاب آثار توسط اعضای هیات داوری در ۲ مرحله انجام می شود:

مرحله اول:

در داوری مرحله اول اعضای هیات داوران از بین طرح های رسیده که مطابق شرایط اعلام شده در این آیین نامه آثار خود را به دبیرخانه فراخوان ارسال نموده اند، ۵ طرح را به عنوان طرح های برگزیده طی بیانیه ای اعلام عمومی می نمایند. و سپس صاحبان این ۵ طرح برتر می بایست طی مدت ۶ روز از تاریخ اعلام اسامی، اطلاعات تکمیلی خود را به دبیرخانه فراخوان اداره امور خوابگاه ها  ارائه نمایند.

تذکر:

– در صورت صلاحدید اعضای هیات داوران صاحبان ۵ طرح برگزیده مکلف به رفع اصلاحات خواسته شده در طرح خود می باشند .
– بدیهی است آثاری که ماکت آن از اجرای مطلوبی برخوردار نباشند، و یا اصلاحات اعلام شده از سوی هیات داوران فراخوان را صحیح و کامل اعمال ننمایند از ورود به بخش دوم داوری باز می مانند.

مرحله دوم داوری:

در مرحله دوم داوری اعضای هیات داوران از میان ۵ طرح برگزیده مرحله اول داوری که طرح خود را در زمان مقرر با اجرای مطلوب به دبیرخانه فراخوان ارسال نموده اند ۱ طرح را به عنوان طرح های حائز رتبه  اول تعیین نموده و طی بیانیه ای اعلام عمومی می نمایند.

اجرای طرح برگزیده:

طرح منتخب در سطح خوابگاه اجرا خواهد شد و در صورت توافق با هنرمند، نظارت بر کیفیت هنری و زیبایی شناسی اجرای اثر، به طراح واگذار خواهد شد.
*** شرکت کنندگان می توانند از رشته های مختلف با تخصص های مختلف می بایست بصورت تیمی (بطور مثال رشته های عمران، مکانیک ، طراحی صنعتی، معماری) ثبت نام کنند. (هر تیم حداکثر۴ نفره می تواند باشد.)

جوایز:

-    تیم منتخب ۲۰میلیون ریال

زمانبندی برگزاری برنامه:

اعلان فراخوان عمومی مهلت ارسال آثار اعلام نتایج  مرحله اول
 و انتخاب۵ طرح منتخب اولیه
مهلت تصحیح و تحویل آثار برای مرحله دوم داوری اعلام نتایج مرحله دوم
واعلام طرح منتخب

۲۰آبان ۲۲آبان الی۵ آذر ۸آذر ۸آذر الی۱۴ آذر ۱۸ آذر

دفعات مشاهده: 1401 بار   |   دفعات چاپ: 233 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 3760