:: دانشجویان دکتری خوابگاه داخل بلوک ۱۰و ۱۱ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ |
اطلاعیه قابل توجه دانشجویان محترم دکتری ساکن بلوک های ۱۰ و ۱۱

به اطلاع می رساند با توجه به وجود برخی حفره های خالی در اتاقهای بلوکهای فوق و لزوم اسکان دانشجویان دکتری جدید در این بلوکها، با توجه به تصمیم مدیریت امورخوابگاها اولویت جابجایی با ساکنین فعلی بوده و این عزیزان می توانند در صورت تمایل ظرف مدت ۲ هفته از تاریخ ۹۶/۱۰/۳۰ باهماهنگی واحد اسکان نسبت به این امر اقدام نمایند، بدیهی است پس از این مدت واحد اسکان اقدام به معرفی افراد جدید جهت اسکان در این حفره ها خواهد نمود، لذا خواهشمند است همکاری لازم با واحد اسکان را داشته باشید.
دفعات مشاهده: 492 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 3647