راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

:: بازگشایی خوابگاه ها نیمسال اول ۹۸-۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۶ |
بازگشایی خوابگاه ها نیمسال اول ۹۸-۹۷
قابل توجه تمامی دانشجویان محترم روزانه واجد شرایط استفاده از خوابگاه

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به استحضار آن دسته از دانشجویان که نسبت به اتنخاب اتاق ( در انتساب مکانیزه یا دریافت معرفی نامه از واحد اسکان مدیریت امورخوابگاهها ) اقدام کرده اند می رساند از آنجایی که شروع کلاسهای نیمسال اول از روز شنبه مورخ ۲۴/۶/۹۷ می باشد تمامی خوابگاه ها از تاریخ ۹۷/۶/۲۲   فعال می باشند لذا خواهشمند است به مواد ذیل توجه فرمائید :

۱.    مدت اسکان نیمسال اول ۹۸-۹۷ طبق تقویم آموزشی از تاریخ  ۹۷/۶/۲۴  لغایت ۹۷/۱۱/۳  می باشد.

۲.    طبق دستور صندوق رفاه دانشجویان دانشجویانی که ده روز از ترم از خوابگاه استفاده نمایند بایستی تمامی اجاره بهای ترم تحصیلی را پرداخت نمایند .

۳.    افرادی که در هر شرایطی در حال حاضر نیاز به استفاده از خوابگاه ندارند و قبلا در انتساب مکانیزه یا مراجعه حضوری خوابگاه اخذ کرده اند لازم است نهایتا تا تاریخ ۹۷/۶/۲۷ نسبت به دریافت برگه تخلیه خوابگاه اقدام نمایند در غیر این صورت اجاره خوابگاه درنظر گرفته خواهد شد .
تذکر : ملاک تخلیه خوابگاه تحویل برگه تخلیه به واحد اسکان می باشد

دفعات مشاهده: 1425 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 66 queries by YEKTAWEB 3862