:: اطلاعیه پرداخت اجاره بهای خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۶ |

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی در سال تحصیلی ۹۸-۹۷

با توجه به قانون صندوق رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت نقدی اجاره بهای خوابگاه باستحضار دانشجویان ساکن خوابگاه می رساند جهت پرداخت اجاره خوابگاه نیمسال اول ۹۸-۹۷ می توانند به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس :http://bp.swf.ir مراجعه فرمایند .

تذکر:

-    در صورت عدم پرداخت اجاره بهای خوابگاه تا تاریخ ۱۰/۹/۹۷ به مبلغ اجاره بها ی خوابگاه حدود ۱۰ درصد اضافه می شود
-    جهت استفاده از پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان از مرورگر Google chrome استفاده نمایید
-     نسبت به کنترل شماره اتاق خود اقدام نمایید ودر صورت هرگونه مغایرت جهت اصلاح به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها مراجعه نمایید.
دفعات مشاهده: 556 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3816