:: اطلاعیه مهم در رابطه با جابه جایی تعرفه خوابگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۶ |
قابل توجه دانشجویان محترم ساکن خوابگاه های دانشجویی

با توجه به مشاهده موارد محدودی از جابه جایی تعرفه اسکان در میان دانشجویان ( به صورت غیرقانونی ) که سبب گردیده است افرادی که واجد شرایط اسکان نمی باشند در خوابگاه های دانشجویی تردد نمایند ، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند این اقدام بر خلاف قوانین دانشگاه بوده و در صورت گزارش این موضوع ضمن لغو اسکان، افراد به کمیته انضباطی معرفی خواهند شد ، لذا خواهشمند است نسبت به رعایت قانون همکاری لازم را مبذول فرمایید .
دفعات مشاهده: 340 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3816