راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

:: اطلاعیه مربوط به نیمسال دوم ۹۸-۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ |
قابل توجه دانشجویان محترم دختر و پسر ساکن خوابگاه اسکان نیمسال دوم ۹۸-۹۷

با توجه به مصوبات شورای اسکان در این نیمسال:

الف : شرایط عمومی استفاده از خوابگاه :

۱-  با توجه به اینکه اسکان دانشجویان خوابگاهی ، برای یک سال تحصیلی میباشد ثبت نام جدید برای خوابگاه صورت نخواهد گرفت ، بنابراین افرادی که نیاز به استفاده از خوابگاه ندارند باید نسبت به دریافت برگه تخلیه از سرپرستی و تحویل آن به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۱۵ اقدام نمایند.
۲-  با توجه به عدم امکان حذف اجاره ثبت شده در سامانه صندوق رفاه ، در صورتی که ساکنین اتاق  بدون اطلاع به واحد اسکان نسبت به تخلیه اتاق اقدام کرده اند جهت دریافت برگه تخلیه به آنها اطلاع رسانی نمائید .
۳- دانشجویان باید نسبت به پرداخت هزینه نیمسالهای گذشته قبل از شروع ترم اقدام نمایند .
۴-شرایط اسکان دانشجویان کارشناسی ارشد ۹۵ دختر در اطلاعیه شماره ۲ قید گردیده است.

ب : دانشجویان مجاز به استفاده از خوابگاه :

۱.    دانشجویانی که در این نیمسال واحد درسی دارند ، در غیر این صورت بایستی نسبت به ارائه برگه تخلیه به واحد اسکان اقدام نمایند .
۲.    دانشجویانی که مشمول مرخصی تحصیلی ، فرصت مطالعاتی ، اخراج آموزشی ، فارغ التحصیلی نباشند .
۳.    ملاک استفاده از خوابگاه دارا بودن حداقل ۶ واحد درسی برای دانشجویان کارشناسی و برای دانشجویان کارشناسی ارشد عدم دفاع از پایان نامه می باشد .
۴.    دانشجویان  ارشد ۹۵ در ترم ۶ و کارشناسی ۹۳ در ترم ۱۰ در صورت سکونت در خوابگاه اجاره بهای آنها طبق قانون صندوق رفاه یک و نیم برابر ترم مجاز می باشد .

تذکر  :
دانشجویانی که نیاز به استفاده از خوابگاه ندارند باید نسبت به دریافت برگه تخلیه از سرپرستی و تحویل به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها اقدام نمایند، در غیر اینصورت امکان حذف اجاره ثبت شده در سامانه صندوق رفاه وجود ندارد .

باتشکر
شورای اسکان دانشگاه

دفعات مشاهده: 543 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 66 queries by YEKTAWEB 3862