راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

:: دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ۹۵ دختر ساکن خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ |
قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ۹۵ دختر ساکن خوابگاه

موضوع : اسکان نیمسال دوم ۹۸-۹۷  و اعلام شرایط اسکان دانشجویان محترم ارشد ۹۶ دخترشهرستانی از ترم تابستان ۹۸
به اطلاع می رساند با عنایت به تلاش به عمل آمده و اجاره یک ساختمان جدید در نزدیک ترین فاصله ممکن به دانشگاه و با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در شورای اسکان برنامه اسکان نیمسال دوم به صورت ذیل خواهد بود:

زمان بندی مراجعه جهت اسکان :

دریافت فرم اسکان از سایت مدیریت امور خوابگاهها از تاریخ ۹۷/۱۱/۱ تا ۹۷/۱۱/۵

فرم اسکان
 تحویل فرم اسکان تکمیل شده به واحد اسکان حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۶

گروه بندی اعضای اتاق و اسکان در تاریخهای ۸ و ۹۷/۱۱/۹ در خوابگاه دختران توسط نمایندگان شورای صنفی

الف.  شرایط اسکان نیمسال دوم ارشد ۹۵ دختردر سنوات اول اضافی :

۱- اسکان در خوابگاه داخل دختران  :
۱.  ۱  دانشجویانی که تا پایان  نیمسال اول ۹۷ دفاع نکرده اند و در نیمسال دوم ثبت نام آموزشی دارند .
۱. ۲  دانشجویانی که دارای واحد درسی پیش نیاز بوده اند با تائید آموزش دانشکده  میتوانند از خوابگاه داخل استفاده نمایند یا در صورت تمایل در خواست استفاده از خوابگاه استیجاری جدید را به واحد اسکان اعلام نمایند .
۲- اسکان در خوابگاه جدید دختران  :
۲. ۱   دانشجویانی که تا پایان  نیمسال اول ۹۷ دفاع نکرده اند و در نیمسال دوم ثبت نام آموزشی دارند .
۲. ۲  دانشجویانی که تردد و تعداد حضوری آنها در طول نیمسال اول ۹۸-۹۷ کمتر از ۱۰ روز در ماه بوده، اسکان دائم آنها لغو میگردد ، لذا میتوانند به صورت میهمان درخوابگاه استیجاری جدید اسکان یابند .
۲. ۳ دانشجویانی که دارای واحد درسی پیش نیاز نبوده اند  بایستی جهت جابجایی به خوابگاه استیجاری جدید به واحد اسکان مراجعه نمایند .
۴۰۲ دانشجویانی که در تابستان ۹۶ و ۹۵ از خوابگاه استفاده نموده اند .

ب.  شرایط اسکان دانشجویان ارشد ۹۶ دختر از ترم تابستان ۹۸:

۱.   دانشجویان ارشد ۹۶ که تا ترم ۶ (سنوات اول )، موفق به دفاع از پایان نامه خود نمی شوند و نیاز به استفاده از خوابگاه در این نیمسال دارند از ابتدای ترم تابستان  ۹۸ به بعد در خوابگاه استیجاری جدید برای یک تابستان و دو نیمسال تا زمان دفاع اسکان داده می شوند .
۲.   دانشجویان ارشد ۹۶ که فقط متقاضی استفاده از خوابگاه در ترم ۵ یعنی نیمسال اول ۹۹-۹۸ هستند میتوانند تنها برای همین نیمسال از خوابگاه داخل استفاده کنند و در انتهای این نیمسال می بایست برگه تسویه اخذ نموده و نسبت به تخلیه خوابگاه اقدام نمایند و در صورتی که به هر دلیلی موفق به دفاع در ترم ۵ خود نشوند دیگر مشمول اسکان در هیچ کدام از خوابگاه های خواهران نمی گردند .
با تشکر
شورای اسکان دانشگاه
دفعات مشاهده: 406 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 66 queries by YEKTAWEB 3862