[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
درباره مدیریت::
قوانین و مقررات خوابگاه‌ها::
خوابگاه‌ها::
پرسش‌های متداول::
مهمانسرا::
اسکان::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
پایگاه‌های مرتبط::
گالری تصاویر::
::

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

درخواست خوابگاه صندوق رفاه
راه ارتباطی دانشجویان
راهنما دریافت پاسخ سوالات و کلیه درخواستهای دانشجویان
 در اسرع وقت از طریق سامانه پرسش و پاسخ گلستان
منشور بهداشتی خوابگاه ها

..
:: اطلاعیه دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۲ ::
 | تاریخ ارسال: 1402/7/22 |
قابل توجه دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی

متقاضی اسکان در خوابگاه

قابل توجه دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی متقاضی اسکان در خوابگاه ضمن عرض تبریک قبولی در مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت ایران به اطلاع آن دسته از دانشجویان کارشناسی روزانه متقاضی خوابگاه که سکونت آنها استان های تهران و البرز نمی‌باشد ، می‌رساند این عزیزان پس از دریافت شماره دانشجویی و تکمیل فرآیند در پذیرش دانشگاه ، می‌توانند از تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۱ الی ۱۴۰۲/۰۷/۳۰ نسبت به تکمیل اطلاعات خود طبق موارد ذیل اقدام فرمایند .
**** نکات مهم ****
دانشجویان گرامی می‌بایست :
  1.  پرونده رفاهی خود را در سامانه refah.swf.ir ایجاد نماید.)راهنمای ایجاد پرونده ،ایجاد مقطع و درخواست خوابگاه ).
  2.  به جهت رفاه حال عزیزان ، وسایل دانشجویان متقاضی روزانه خوابگاه که سکونت آنها استان تهران و البرز نمی‌باشد، در روز ثبت نام در محوطه مسجد دانشگاه  تحویل گرفته می‌شود.( لطفا وسایل خود را به صورت بسته بندی و با ثبت مشخصات خود بر روی بسته ها تحویل دهید (.
  3. فرآیند انتخاب هم اتاقی و اتاق در محل اردوی معارفه دانشجویان نو ورود صورت می‌پذیرد.
  4. در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام، می‌توانید از طریق سامانه پرسش و پاسخ گلستان با کارشناس مربوطه مطرح فرموده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت فرمایند.
  5. جهت اطلاع از اخبار و اطلاعیه‌های خوابگاهی می‌‌توانید عضو کانال اداره خوابگاه ها در پیام رسان بله به آدرس khabgah_iust شوید .
مدیریت امور خوابگاه ها
۱۴۰۲/۰۷/۱۷
دفعات مشاهده: 1599 بار   |   دفعات چاپ: 200 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4657