[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
قطب علمی" بهســــا"::
درباره مهندسی صنایع::
معرفی افراد::
امور آموزش::
امور پژوهش::
مرکز کامپیوتر::
دانشجویان::
اخبار دانشکده::
تقویم دانشکده::
تسهیلات پایگاه::
::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران
..
مرام‌نامه اساتید
..
منشور اخلاقی دانشجویان
..
اخبار و اطلاعیه‌‌های آموزشی

..
دفاعیه‌ها و سمینارها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE 

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
کارآموزی
..
مطالب علمی
..
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
..
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

AWT IMAGE

..
امروز: سه شنبه مورخ 25 دی 1403
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جشن روز زن و گرامیداشت مقام مادر به مناسبت میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س)/ ۳دی۱۴۰۳
:: دوره آموزشی جانشین‌پروری (ویژه مدیران غیرهیئت‌علمی) برگزار گردید
:: بروشور مسیر گردشگری علمی دانش آموزی دانشگاه علم و صنعت ایران
:: نشست فرهنگی اساتید با موضوع " تحولات اخیر در رابطه بین فیزیک و فلسفه "/دکتر مهدی گلشنی/ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
:: جلسه اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده‌ها با ستاد طرح استاد مشاور / ۶آذر۱۴۰۳
..
نظرسنجی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)
   
..
:: دفاعیه دکتری ::
 | تاریخ ارسال: 1403/8/29 | 

 

زهرا فاطمی دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع، از رساله خود با عنوان «قیمت‌گذاری بهینه در تعامل دولت و تولیدکننده در جهت کاهش مصرف انرژی​»‏‎ ‎به راهنمایی آقای دکتر سجادی  ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۷:۴۵ دفاع خواهد نمود‎. 
 

شماره دانشجوئی:  ۹۸۸۷۳۰۲۳
نشانی الکترونیکی: ssfatemiyahoo.com

 

با توجه به افزایش تقاضای انرژی، محدودیت ذخایر فسیلی و اثرات زیست‌محیطی مخرب فزاینده ناشی از آن‌ها، در سال‌های اخیر دولت‌ها و ملت‌ها بیش‌ازپیش نسبت به مدیریت بهینه مصرف انرژی آگاهی یافته‌اند. این موضوع سبب شده که حوزه انرژی به یکی از مباحث پر چالش تصمیم‌‌گیری برای مدیران، سیاست‌گذاران و صنعتگران تبدیل شود و همین موضوع موجب افزایش توجه محققان در این زمینه شده است. امید است رساله حاضر بتواند با پرداختن به بخشی از چالش‌های مرتبط با مدیریت مصرف انرژی در تعامل دولت با تولیدکنندگان، و با محوریت قیمت‌گذاری، گام مؤثری در جهت رفع این چالش‌ها برداشته و با ارائه راهکارهای مناسب نقشه راهی برای تصمیم‌گیرندگان و محققان این حوزه فراهم آورد. در راستای نیل به این هدف رساله حاضر تعامل دولت با تولیدکنندگان حوزه انرژی را مورد بررسی قرار می‌دهد.
در این مسئله با دولتی مواجه هستیم که نسبت به ابعاد زیست محیطی رفاه اجتماعی دغدغه مند بوده و مدیریت انرژی را راهکاری برای بهبود آن می داند. این دولت برای بهینه سازی مدیریت انرژی در زنجیره ارزش حوزه برق با تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بسیار متنوعی روبه رو است و سیاست‌گذاری را ابزار کنترلی تعامل با تصمیم گیرندگان حوزه انرژی الکتریکی می داند. در چنین مسئله ای تولیدکنندگان موثر بر مصرف برق در دو دسته قابل تفکیک هستند: تولیدکنندکان محصول مصرف کننده برق و تولیدکنندگان برق. لازم است تعامل دولت دغدغه مند نسبت به محیط زیست با این دو دسته تولیدکنندگان به گونه ای باشد که به کاهش مصرف انرژی و کاهش سوزاندن منابع فسیلی برای تولید برق بیانجامد. لذا تمرکز این مسئله بر تاثیر سیاست گذاری دولت بر کارایی انرژی لوازم برقی و همچنین بر سرمایه گذاری در تولید برق از منابع تجدیدپذیر می باشد. تلاش شده در تمام مدل های این مسئله درکنار تولید برق، مصرف آن نیز مدنظر قرار داده شود.
در جمع‌بندی، چهار ساختار ارائه شده رساله بدین شرح است: در ساختار اول این پژوهش، تولیدکننده لوازم برقی کم‌مصرف، یک واحد تجاری مستقل از دولت است و خریداران لوازم برقی رفتار غیرخطی دارند. ساختار اول با مدنظر قرار دادن اثر بازگشتی استفاده از محصولات کم‌مصرف میزان بهینه مالیات مصوب دولت برای تولیدکننده لوازم برقی کم‌مصرف را مشخص می‌کند. ساختار دوم رساله نگاهی جامع‌نگر به بهبود همزمان رفاه اجتماعی و سود تولیدکننده‌ داشته و سعی در دستیابی به نقطه بهینه پارتویی دارد. با چنین رویکردی پیشنهاد می‌شود دولت دوستدار محیط زیست، به واسطه همکاری با تولیدکننده لوازم برقی کم‌مصرف، او را از پرداخت مالیات متداول برای دیگر واحدهای تجاری معاف نماید. در ساختار سوم، دولت با خانه هوشمندی در تعامل است که صرفا با هدف درآمدزایی، در تولید برق از منابع تجدیدپذیر سرما‌یه‌گذاری می‌کند. سیاست بهینه دولت در ارتباط با این خانه هوشمند، دریافت مالیات کربن و عدم پرداخت یارانه تشویقی است. نتیجه مشابهی در زمینه عدم پرداخت یارانه تشویقی به خانه هوشمند در ساختار چهارم نیز صادق است. در ساختار چهارم، خانه هوشمند از برق تولیدی حاصل از منابع تجدیدپذیر، برای مصرف شخصی استفاده کرده و مازاد را به همساگان مجاور می‌فروشد.

واژه‌های کلیدی: قیمت‌گذاری بهینه، انرژی، مداخله دولت، برنامه‌ریزی هندسی، نظریه بازی‌ها.

دفعات مشاهده: 559 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4665